sâmbătă, februarie 23, 2008

Sondaj de curiozitate

Nu stiu de unde mi-a venit idea asta cu sondajul (sau sa fie o intrebarea de pe un chat - "ce parere au barbatii despre femei?" ) pur si simplu am avut o revelatie, si ma gandeam ca ar fi interesant sa aflu opinia cititoarelor, adica a persoanelor de sex feminin (si/sau a persoanelor efeminizate) despre barbati. Binenteles ca se vor raspunsuri sincere, concrete, exacte, la obiect (in acest caz, dar nu in toate cazurile 'barbatul'), si obiective sau nu, din inima, sau de la locul de munca, de acasa, de la scoala... pur si simplu pareri sincere despre cum este barbatul 'azi'... si o extra optiune ar fi: care este viitorul lui.

deci ca sa stim exact despre ce vorbim: CE PARERE AU FEMEILE DESPRE BARBATI? si care este viitorul lor?

Raspunsurile le puteti lasa anonime sau nu, la sectia de comentarii :)

p.s.: astept cu o curiozitate nestavilita comentariile voastre :)

5 comentarii:

simonacratel spunea...

barbatii sint de pe alta planeta.

:)

(esti multumit??)

Anonim spunea...

Protectie, siguranta, tandrete, dragoste, iertare...bunatate...asta trebuie sa caracterizeze un BARBAT...cat despre viitorul lui...e in mana NEVESTEI LUI...daca gaseste una buna...viitorul lui va fi bun...daca nu...va trebui sa ajunga la evlavie...de asta e vb in Biblie cand spune ca cine gaseste o nevasta buna, gaseste FERICIREA...si nici asta nu merge dupa intelepciunea BARBATULUI fiindca..."e un har de la Domnul"...ramane concluzia: FITI POCAITI CA SA PRIMITI HAR, SI SA AVETI UN VIITOR FERICIT;).
Domnul cu voi,pupici!

Anonim spunea...

hmm... de mult timp se pune un accent mult prea mare pe "cum sunt barbatii" "cum sunt femeile".. toata lumea incearca atat de mult sa se cunoasca pe sine... sa cunoasca pe altii.. sa inteleaga pe altii.. sa se inteleaga pe sine.. incearca sa gaseasca o motivatie pentru orice.. incearca sa se cunoasca din afara. cred ca asta incerci si tu acum.. sa te cunosti din afara :) well.. aici ai o parere: barbatii si femeile fac parte din aceeasi rasa umana. asa cum pe un motan si pe o pisica i-ai putea caracteriza la fel.. asa e si cu oamenii.. barbatii sunt doar o alta masa de oameni.. ca si femeile. nu sunt cu mult diferiti.. nu au chestii profund diferite pe care tu sa nu le stii deja. noi nu avem o parere anume despre voi(eu cel putin), si de multe ori am gasit acelasi caracter, aceleasi greseli, aceeasi GANDIRE la baieti si la barbati, ca si la mine. bine-nteles, toata lumea stie ca un baiat intotdeauna va fi mai hotarat..(de ce crezi k nu pe el l-a ales sarpele sa-l ispiteasca? stia k nu are cu cine.. si mai stia k barbatul are o sensibilitate nuantata fata de femeie... si ca femeia poate fi mai naiva.. nu are atata hotarare.. de aceea dorintele ei se tin dupa barbat.. stie Dumnezeu ce stie.. ) barbatul intotdeauna va fi mai pragmatic, poate chiar mai calculat... iar o femeie intotdeauna va fi mai sensibila, mai deschisa, poate chiar mai miloasa..(de ce crezi k ea e aleasa sa aiba grija de copii?.. ii ocroteste mai mult cu iubirea lor.. ii protejeaza mai tandru) si mai ales.. feminina.. nu imi imaginez un baiat si o fata imbracati la fel pt o petrecere de exemplu... ar fi ceva in neregula ori cu el, ori cu ea.. oricat de baietoasa ar fi.. tot o sa gasesti la ea un maiou mai strans pe corp(gen avril); sau niste pantaloni(oricat de largi) cu talie ceva mai joasa. la el, oricat de gay sa zic asa :)), tot vei gasi un sacou de baieti.. sau niste sosete lungi :)) ori un tricou cu croi mult prea simplu.. totusi.. daca e sa ne gandim mai profund.. o fata si un baiat.. chiar daca nu sunt la fel de principiali poate.. sau sensibili.. se lovesc de aceleasi probleme in viata.. uneori chiar gandesc la fel.. si uneori actioneaza la fel.. pot avea aceleasi motivatii..

Anonim spunea...

...Ce cred femeile despre barbati?...Ar trebui sa alegi numeroase situatii,prin care o femeie a trecut,ca sa poti deduce cu adevarat,ce credem noi despre barbati...Daca intrebi o femeie care azi,a fost parasita de cel iubit,probabil va spune:"urasc barbatii!",daca intrebi o o alta,care abia azi,s-a intors din luna de miere,va spune:"barbatii,sunt buni..."...Daca intrebi o adolescenta care azi,a fost sarutata prima oara:"Ce bine e sa fi cu cineva!:)"...Dar,daca ma intrebi pe mine,eu as putea spune,ca...pentru mine,barbatii reprezinta niste categorii..Nu o sa vb din punct de vedere Biblic,pentru ca aici,majoritatea ar spune acelasi lucru,ci vb din interior...
Categoria 1:Sunt barbatii din societate,pe langa care trec zilnic pe strada,unii imi par lipsiti de importanta,iar altii reusesc s-mi fure o privire.Atat..
Categoria 2:Barbatii cu care interactionez zilnic:colegi,prieteni,cunostine.Persoane in preajma carora imi face placere sa fiu.
Categoria 3:barbatii din familia mea,pe care-i ador,si carora le ofer ajutor neconditionat pentru ca inseamna si vor insemna mereu ceva pentru mine,indiferent de circumstante.
Categoria 4:....Barbatii,care au reusit sa ma impresioneze,si...cel care a captat toata atentia mea...
In barbatul pe care mi-l doresc alaturi,as vrea sa vad:credinta,responsabilitate,putere,eficienta,inteligenta,optimism,putin romantism,simt al umorului,sinceritate,iubire-mai presus de toate..
In barbatul de azi:vad un strict necesar!
In celdin viitor....nimic schimbat-din partea mea:)

simonacratel spunea...

ti-ai gasit aici o fata dornica, vad. eu continui pe ideea mea, barbatii sunt alta specie. Abia de cind am baiat am inceput sa inteleg barbatii.

Baietii si fetele sint foarte diferiti.