sâmbătă, mai 10, 2008

inchinare in "Adevar Sau Provocare" a simturilor?

cu totii suntem influentati de un mod de inchinare ce incepe sa prinda radacini si pe la noi (incepe cam de vreo 10 ani) si sa se dezvolte tot mai mult... Hillsong (sarim peste prezentari, daca nu sti cine sunt cauta pe Google). O biserica ce s-a dezvoltat punand un mare accent pe muzica. intalniri de tineret de 10 de mii, concerte, misiuni peste tot globul. Dar... si mereu exista o suspiciune, o indoiala... daca ceea ce fac ei nu e inchinare ci altceva? In orice caz muzica lor prinde, te prinde bine, te face sa te simti altfel, are mesaj, are si ritm, are viata, energie. Ce altceva iti mai trebuie? Ii lipseste ceva?

nu vreau sa imi expun parerea acum... vreau doar sa va invit miercuri ora 18:oo la SF3 (biserica baptista Sfanta Treime - pentru cei care inca nu stiu) sa avem ne inchinam si sa discutam despre inchinarea propusa de Hillsong: "este inchinare in ADEVAR SAU PROVOCARE a simturilor?" adevar sau provocare.

p.s.: va provoc sa lasati commenturi cu ceea ce credeti voi despre Hillsong (ca biserica, ca si trupa, ca si mod de inchinare, ca si principii)




3 comentarii:

Anonim spunea...

DOmnu sai Blessuiask in primu rand...apoi restu om mai vedea...

Anonim spunea...

ii veti cunoaste dupa roade . . .

Anonim spunea...

Mie nu-mi place de ei ....