sâmbătă, august 23, 2008

7 zile: update la update

Oameni buni (din care exista prea putini :D hehe) si oameni (cum suntem toti) m-am decis pentru data auditie. aceasta va avea loc de azi intr-o saptamana, adica pe data de 30 a lunii August anul curent (2008) la ora 16:00 la biserica baptista Sfanta Treime. Asa ca toti cei interesati sa fie cu luare aminte la urmatoarele detalii:
- la ora 16:00 ne intalnim toti care vor sa vina la auditie,
- 16:10-16:15 se va citi piesa in premiera :>
- dupa terminarea citirii piesei veti putea pune intrebari legate de piesa in sine si modul in care se va desfasura si cam orice altceva ce va va trece prin cap, binenteles legat de piesa
- veti avea cam 10 sau 15 minute la dispozitie sa va alegeti personajul pentru care doriti sa dati auditie. puteti sa o faceti pentru mai multe.
- vor fi 2 probe: una cu textul in fata impreuna cu indicatiile scenice, si una doar cu textul, adica improvizatie
- binenteles in urma auditie, speram sa ramanem cu o echipa de 8 oameni.
-juriul voi fi eu... orice opinii sunt binevenite, dar cel care va lua decizia finala a celor care vor juca rolurile voi fi eu. motivele cred ca sunt destul de evidente :)

daca aveti intrebari nu ezitati sa lasati comment sau cei care ma aveti in lista sa ma intrebati direct pe mess. voi incerca sa va raspund la toti cat de clar posibil.

era sa uit. toti cei care vor participa sambata la auditie vor primi un exemplar in format A4 a piesei in decurs de o saptamana... cei care vor fi alesi sa joace in piesa il vor primi pe loc. :)

va astept deci sambata, 30 august la ora 16:00 la biserica baptista sfanta treime :)


p.s.: pe cat posibil as vrea sa nu veniti insoti de altcineva, decat daca acel altcineva vrea sa dea auditie :) va multumesc pentru intelegere

0 comentarii: