joi, decembrie 04, 2008

Urasc banii!!!

Dupa ziua de azi am ajuns la concluzia ca urasc banii. Urasc banii din tot sufletul meu, urasc problemele ce le cauzeaza, urasc si faptul ca depind de ei ca sa pot sa mananc ceva sau sa beau sau sa dorm sau merg la baie, sau sa merg la munte. Urasc banii. Prefer in locul lor nucile de cocos si trocul, traficul de bunuri naturale. Imi dai o soseta iti dau o guma mestecata.

6 comentarii:

g spunea...

ai perfecta dreptate si ceea ce e mai grav e ca uitam cine suntem de fapt si oamenii sunt mult mai rai tot din cauza lor a blestematilor astora de bani.

Anonim spunea...

eu cred k oamenii care au multi bani, deci au posibilitati nenumarate, aceia se arata cu adevarat cine sunt.. adica.. au ocazia sa aleaga posibilitatile care ii reprezinta.. si de obicei arata ceva negativ..pe cand cei care nu dispun de aceste posibilitati deloc, adica cealalta extrema.. nu are ocazia sa arate ceea ce sunt cu adevarat. mie imi place categoria din mijloc care are ocazia sa isi cladeasca adevarate principii sanatoase fara a fi tulburati de puterea banilor sau fara a ramane in anonimat din cauza saraciei :P

Anonim spunea...

Va dau dreptate, si eu am urat banii pe care nu-i aveam, perioade lluungggi. Acum ii urasc mai tare pe aia pe care ii detin.

Anonim spunea...

banii n-aduc fericirea DAR O INTRETIN.

M. spunea...

g. eu intotdeauna am dreptate :))
whoever. nu am zis ca imi doresc sa fiu lipit pamantului de sarac, sa nu am treaba cu banii deloc, dar ma gandeam ca poate era mai bine inainte cand iti sapai gradina, cresteai cartofi, gaini, vaci si te intretineai singur. nu trebuia sa te stresezi ca trebuie sa iti platesti taxele.
io's. eu ii urasc in general :)) (dar asta nu inseamna ca nu ma folosesc de ei)
anonim: nu te pot contrazice deloc :))

Anonim spunea...

M., tot ce am spus era o simpla completare, nu am contrazis ideea ta absolut deloc :P dar articolul tau a fost o oportunitate de a impartasi o idee de a mea procesata de ceva timp. apropo de stresatu cu taxe, cresterea gainilor etc.. uita-te la emisiunea despre civilizatiile contemporane rupte de lume de pe diferite insule a lui ray mears pe discovery.. asa de interesant e cum se descurca in toate.. traiesc pe cont propriu fara contactul cu lumea de afara.. doar odata la ani buni mai trece cate un vas sau elicopter prin cate-o insulita din asta.. :D you should watch that ;)