marți, septembrie 25, 2007

Oaia nebuna

Am vazut un lucru interesant, ba chiar traiesc pe propria-mi “lana” aceasta ciudatenie. Sau cel putin sunt si eu in aceeasi oala (turma). In sfarsit iata ciudatenia: mai mult de 400 de oi pastoreau, se credeau pastori si pastoreau propriul lor pastor. In principiu asi fi ramas fara replica, dar nu ma pot abtine sa nu spun nimic.

Va imaginati in ce situatie era pastorul care era luat drept oaie. Trebuia sa dea lapte si branza incat sa sature 400 de "pastori", branza si laptele sa fie mereu proaspete sa le potoleasca foamea. Lana lui trebuia sa ajunga sa-i imbrace pe toti. Dar sa fim seriosi ca acest lucru nu era posibil. Biata oaie era mulsa de toti, scuzati-mi expresia, nu avea timp nici sa se odihneasca.

Intepaturile, raca, ura, barfa, invidia intre oile ce se credeau pastori lua proportii din ce in ce mai mari pana acolo incat s-au gandit ca singura solutie de a satisface pe toti era sa-l sfasie pe cel de drept pastor si sa imparta intre ei carnea lui.

Insa un lucru interesant era ca pastorul luat drept oaie isi facea treaba lui de pastor.

Ce ramane de facut? Ne intrebam. Caci daca nu se face nimic vom avea carne de pastor la cina.

Solutia, dupa cum vad eu lucrurile, e ca oile sa isi vada de treaba lor, sa isi revina si sa fie iar oi. Sa se trateze de acest sindrom al “oii nebune”, si sa o faca cat mai repede posibil. Oile trebuie sa isi ia inapoi statul de oaie, daca nu vrem ca lucrurile sa iasa de “oaie”.

Citez: “TREZITI-VA” oi!

3 comentarii:

Anonim spunea...

se poate si asa...

Steaua are multi suporteri :d

M. spunea...

unde dai si unde crapa :))

Anonim spunea...

:)) uultima replica a sunat ca de la martori:))

*delia*