miercuri, august 06, 2008

chestia se apropie... e foarte tare


ok... uitati cum sta treaba, ciuliti urechile, mijiti-va ochii, incordati-v toate simturile si pay attention.

Pentru toti cei interesati (to whom concerns), in special pentru cei din baia mare, dar si pentru cei de prin alte orase. stiti (sau nu) ca prin octombrie are loc castaniada. cu ocazia asta o sa facem o piesa de teatru (asa mai micutza, dar totusi nu e sceneta sau schita). O piesa de teatru nu o poti face fara personaje, adica actori care sa joace rolurile. O piesa de teatru fara actori ar revolutiona intreaga arta dramatica. In fine. Ideea e ca toti cei care cred ca au o oarecare inclinatie inspre actorie, teatru, chestii de genu sunt asteptati sa se pregateasca sufleteste (cel putin) pana la sfarsitul lui august cand va avea loc o treaba din aia cum-ii-zice-ca-imi-scapa pentru cele 6 roluri ale piesei. Intelegeti voi. orice poate sa vina si sa incerce, cu toate ca cerinta e una pentru voluntariat, e posibil sa fie si ceva rasplati banesti (minore, poate aproape insesizabile, dar totusi :) ).

O sa postez in urmatoarele zile probabil 1 sau 2 scene din piesa ca sa va faceti o idee.

data si locul auditiilor (asa le zice :)) va fi anuntata cu o saptamana inainte.
Ce ar mai fi? intrebari, detalii, etc. lasati comment pe blog, sau cei care aveti id-ul meu... pe mess (da nu tare cred ca o sa ma prindeti :P)

inca un lucru. Cum vi se pare ideea? (comment)

4 comentarii:

Anonim spunea...

hmm...interesanta idee...mi'ar surade sa stii...:)

Anonim spunea...

man, is interesat
foarte interesat

Ciobanu Alin Marcel spunea...

stiu un tip din Baia Mare care ar putea fi interesat de piesa.

adresa lui de mail este tzu_mihai[at]yahoo[punct]com

Anonim spunea...

Teatru in Biserici...?! Bai frate, ce ati ajuns sa faceti din ceva ce se numea (si era POATE candva ) Biserica. Voua chiar nu va pasa de cele sfinte?? Sau nu mai aveti oameni cu frica de Dumnezeu care sa va invete despre sfintenie si locurile ce impun respect!? In curand o s-al jucati rolurile Creatorului, hmm?
Pacatosii nu au nevoie de un "nou limbaj" de exprimare, cum credeti voi pocaitzii. Sau n-aveti bani sa va inchiriati o sala de Teatru??