luni, iunie 15, 2009

...si a trecut mult timp... + Concurs

Azi am realizat ca in mare parte am uitat scopul pentru care am facut blogul acesta, dar bine ca mi-am adus aminte. Oricum nu am material sa pun pe blog, momentan, dar sper sa vina si asta in curand.

Oricum, sau cum zice americanu' "anyways", sa va zic despre concursul acela, de vise si halucinatii.
Care e scopul lui? Pai in primul rand sa vedem daca azi lumea mai viseaza. Al doilea sa fac trafic pe blog :P (da' asta nu se spune). Al treilea sa vad cine mai are simt artistic. Al patrulea... nu stiu. Vad eu pe parcurs.

Iata deci modul de desfasurare.
Trebuie sa scrieti un eseu, o poezie, o povestire, un roman, sau ce vreti voi, sa zicem de maxim 4 pagini Word scrise cu caractere de 12. Nu va fi decat o sectiune; adica poeziile vor concura cu povestirile si romanele, eseurile cu piesele de teatru si schitele. Nu aveti restrictie de gen, nici de specie.

Deci tot ce trebuie sa faceti e sa scrieti si sa imi trimiteti scrierile voastre pe tema
"Visul ca Realitate"
pe adresa de email umircea2003@yahoo.com cu titlul Pentru Concurs (Asa ca sa stiu).

Juriul voi fi eu, asta pana mai gasesc membri :D
Restrictii: numarul de pagini (nu mai mult de 4)
limbajul sa fie lipsit de vulgaritati
Premii: va fi o carte la alegere dintr-un numar de carti pe care am sa le postez pe blog. Fie o carte noua achizitionata din librarii fie mai multe carti de la anticariat. Asta depinde de tine, daca ai sa castigi.
In principiu doar un text va fi premiat, dar e posibil sa fie si ceva premiu special.
Bonus: textul va aparea pe blog, cu toate drepturile acordate autorului, iar daca autorul are si blog sau website, un link spre pagina lui :D
Oricum toti participanti care au blog sau site vor intra intr-un blogroll special. Asta binenteles daca in mail imi dati si linkul spre pagina voastra.

Sfat: incercati sa faceti un text cat mai artistic, mai profund, nu neaparat simbolic, insa scrieti sa va placa voua textul in primul rand si apoi mie :P

Concursul incepe azi 15.06.2009 si se termina pe 22.06.2009, iar premiantii vor fi anuntati sa zicem pe data de 26.06.2009 (astea patru zile sunt pentru jurizare :P)

Ce sa va mai zic? "Visati realitatea" si succes.



P.s.: daca vreti mediatizati concursul asta. Cu cat mai multi inscrisi in concurs cu atat mai bine. Daca ajunge sa prinda proportii poate si premiile vor fi mai consistente, poate rasar sponsorii.

p.p.s.: ma gandeam ca nu trebuie sa zic, dar totusi, ca sa fie pe intelesul tuturor. Termenul "visul" nu se refera doar la visul din timpul noptii, ci si la "a visa cu ochii deschisi", la a avea un scop care vreti sa-l impliniti, sau la a avea o revelatie, sau la orice vreti voi sa interpretati.

later edit: celor din baia mare am sa le inmanez premiul personal, ceilalti din alte orase, il veti primi prin posta. nu veti avea de platit nici o taxa, doar sa va prezentati la posta sa ridicati premiul.

3 comentarii:

Alberto spunea...

hai ca-ti trimit si eu un text:)))

M. spunea...

Bine faci :D
Can't wait sa deliberez :))

ddm spunea...

as fi mediatizat si concursul tau (dupa al lui "sportjournal"), dar se pare ca ai ajuns deja la ultima zi :D

cand mai organizezi da un beep :)