joi, octombrie 04, 2007

Contact

Daca vreti sa dati de mine incercati adresa urmatoare:

umircea2003[at]yahoo[dot]com


12 comentarii:

Anonim spunea...

Scrii superb!!!

M. spunea...

multumesc, daca ai intentionat sa ma flatezi ai reusit :), dar pana la a scrie superb mai am un pic

Anonim spunea...

iesitdinminti e un blog, unde realizez ca nu sunt singura persoana care trece prin deziluzie si neaz, prin intristare si amagire.

continuua sa scrii, deoarece blogul tau imi da speranta sa continuii sa traiesc, sa stiu ca totusi, nu sunt singura care simte astfel...

m. iti spun, doar... ceea ce tu nu tii doar pt. tine, poate salva p cineva intr-o zi,,, poate deja ai facut-o, fara sa stii.

continua sa scrii. atata pot sa iti mai spun

Anonim spunea...

m., sa shtii ca m-ai emotzionat, tre sa aud shi varianta audio, musai, musai...

salve

amicul tau gelu

M. spunea...

e dragutza si varianta audio, ma distreaza ca merge destul de bine cu versurile :)
poate ma ajuti cu ceva propunere pentru un video ;)

Anonim spunea...

mah, cred ca daca a filma o zi obishnuita din viatza ta de iesitdinminti ce eshti, ar fi un clip foarte bun

ps: chinuieshte-tzi chitara cu grija sa nu-i omori sufletul

salve
gelu

Diana spunea...

serus mandrule

scuze ca te deranjez:P dar am o rugaminte la tine:P schimba-mi linku din blogroll te rog...ca mi-am sters din greseala blogu ala...ca o proasta si acuma incerc sa mi-l refac :P

mersi ;)

Diana :D

M. spunea...

@Diana cu ce sa il schimb?

Anonim spunea...

scrii super!as vrea sa te am si pe site-ul meu Rocada! acolo sunt ana david:adresa site-ului este http;//poezierocada.ning.com.te astept!

Unknown spunea...

Buna, Mircea,
Mai esti intersat? Am lansat ce-a de-a treia editie a concursului de debut literar. Ne interesa sa ne inserezi un mic link cu site-ul nostru (daca mai vrei). in schimb (daca ai) trimite-ne o sigla/logo etc. fiindca ne propunem sa facem o pagina cu bloggerii care ne sunt prieteni.:)pentru acest proiect. pastram legatura.
Romina

M. spunea...

Da sunt :)
Ai adresa de email trimite logo,link si toate si le pun pe blog. Si apoi daca reusesc sa refac logoul personal iti trimit inapoi :)

Echipa Promopedia spunea...

Va invitam in cea mai mare retea de directoare romanesti Promopedia. Aveti posibilitatea inscrierii afacerii/site-ului dumneavoastra in 1000 de directoare romanesti beneficiind de afisare imediata. Castigati imediat intre 2000 si 3000 de link-uri catre website-ul dumneavoastra, vizibilitate mai buna in Google si alte motoare de cautare si, implicit, vizitatori mai multi pe site. Pentru inscriere accesati http://www.promopedia.ro.