miercuri, august 27, 2008

degrade la upgrade

am sa fiu foarte direct. am sa v-o spun fara ocolisuri. SE ANULEAZA AUDITIA, ba chiar si piesa. ramane doar idea si daca o sa se mai faca ceva o sa aflati. deci sambata nu va mai avea loc nici o auditie (spre bucuria unora... sau nu)

motive? pai sa inventez sau sa pun cateva de paravan? de ce nu? inca nu am scris-o in totalitate si cred ca subiectul ar putea fi ceva mai dezvoltat. nu doar 3 tablouri din care 2 sunt oarecum fara prea mare relevanta desi de efect. in plus nu sunt sigur de reusita acestei piese in forma actuala si poate inultimul rand cred ca lucrurile bune vin la urma, nu-i asa? si inca nu e sfarsitul.

3 comentarii:

Alexandra Cota spunea...

de ce? intrebarea mea este simpla..."de ce?"...de ce nu termini? de ce nu faci ce-ti place? de ce te gandesti daca altii vor fi fericiti sau nefericiti datorita intamplarii asteia, ca nu se mai face auditia, ca probabil nu se mai produce piesa?
piece of advice...do it! n-o lasa, da, marile opere necesita timp, sacrificiu...dar nu te entuziasma si apoi sa pierzi entuziasmul asta. fa-o :D

M. spunea...

cred ca m-am exprimat gresit. :D am sa cizelez piesa si apoi dupa ce o fac cum trebuie poate poate

manu spunea...

bah jijel, eu team baga tla mine la lista de bloguri da tu nu, fain, forte fain, imi place despre tine