luni, februarie 15, 2010

Rest In Peace

Stiu ca pentru unii dintre voi va fi un soc, pentru altii o bucurie, iar pentru marea majoritate un alt lucru neinteresant care s-a intamplat in lumea online-ului, dar totusi trebuie sa fac asta.
Am ajuns intr-un punct in care trebuie sa trec mai departe la treburi mai serioase.

Asa ca am onoarea (sau regretul?) ca iesitdinminti.blogspot.com a murit. Odihneasca-se in pace sub 2 metri de biti.

Cine vrea sa isi exteriorizeze regretele, aventurile pe care le-a avut in cei 2-3 ani de cand a existat blogul, cei care vor sa aduca un omagiu sau sa arunce cu gunoaie si noroi in proaspat decedatul blog pot sa o faca mai jos in sectia de comentarii.

fie ca amintirea lui sa dainuie si biti sa-i fie usori.

9 comentarii:

Anonim spunea...

pfff.. e o veste dura... nu sunt blogista, dar la inceput mi-a placut.. am citit fiecare postare.. apoi a devenit din ce in ce mai cotidian, cu chestii noi, dar de rutina (poate e un oximoron, dar sper sa intelegi ce vreau sa spun) si nu am mai citit chiat fiecare chestie. In final m-am lasat de tot.. prea multe lucruri de facut.. prea multe lucruri postate oarecum interactive care nu imi trezeau interesul din moment ce imi permitea timpul sa interactionez, cum se cerea. poate era mai bine sa ramana doar literatura si poze.. astfel putea sa acumuleze valoare literara. e un punct de vedere puuur subiectiv, si nu negativ. Ce vreau sa accentuez e ca inceputul mi-a placut mult. si as fi vrut sa revina acolo macar inainte sa moara. Totusi, rezultatele autopsiei se pot posta pe blog?

Anonim spunea...

mah, eu te bat... ai investit prea mult in blogu asta, nu fi tzara... e drept ca nu prea am fost pe-aici dar lucrurile alea mai imprtante despre care vorbeai la moartea blogului, nu crezi ca sunt lipite de viata ta? stii ce vreau sa spun defapt? blogul asta nu era ceea ce inercai sa fi ci ceea ce erai tu... in cea mai mare parte, asa a fost... creatile tale, muzica pe care o placi tu, bancurile pe care le placi tu (ala cu porcu`), pozele care le postezi si te fac sa nu fi banal pe din-auntru. Nu stiu... nu iti dai seama ca blogul asta s-a lipit de tine ca o capusa care isi cere dreptul la portia ei de sange? iesit din minti nu e un nume de blog, iesit din minti e insus - M. - Revino-ti in fire... M. = iesitdinminti.blogspot.com = M.

GABI spunea...

Chiar e ceva! Nu ma asteptam!

Anonim spunea...

il sustin pe Anonim("mah ..."

M. spunea...

@anonim 1 - dereglarea de directie este unul din motivele pentru care a murit blogul, chiar daca in ultima saptamana vizitatorii au crescut
@anonim 2 - hai si bate-ma :P
sa stii ca m-a flat ceea ce ai spus legat de faptul ca blogul acesta este egal cu mine insumi. multumesc. si ma bucur ca ai mai trecut pe aici in aceste ultime clipe ale lui

@Gabi ce sa-ti zic. Viata-i dura dar e aspra.

@anonim 3 te provoc si te pe tine sa vii sa ne batem :)

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

liana spunea...

frumos

masaj erotic Bacau spunea...

pacat, scriai bine...

Dorina spunea...

Odihneasca-se in pace sub acei biti ce pot sa zic mai mult